Huisstijl ontwerpen

een complete huisstijl ontwerp (logo, visitekaartje, briefpapier, enveloppen);

Logo en huisstijl ontwerp, professioneel en op maat.

Een professioneel logo ontwerp of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Uw logo en huisstijl bepalen voor een groot deel het gezicht van en zijn voor uw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met uw onderneming. Wij ontwerpen met veel plezier een logo en huisstijl waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende eerste indruk maakt!

Waarom een logo en huisstijl laten ontwerpen door Freelancers4U?

Het belang van een krachtig en herkenbaar huisstijl ontwerp

Bij een sterke huisstijl draait het om herkenbaarheid. Het consistent toepassen van het logo of beeldmerk, specifieke vormen, lettertypen, kleuren en mogelijk ook foto’s moeten ervoor zorgen dat uw doelgroep in één oogopslag ziet dat men met uw onderneming te maken heeft.

In de basis verstaan we onder een huisstijl het ontwerp van een visitekaartje, briefpapier en een enveloppe. Maar een huisstijl kan natuurlijk ook veel breder ingezet worden.
Denk hierbij aan het toepassen op autobelettering, verpakkingsmateriaal, kleding, gevelbelettering, geprinte media, beurspromotie, relatiegeschenken, etc. Ook bij het ontwerp van een website speelt huisstijl ontwerp een belangrijke rol en houden we natuurlijk optimaal rekening met de verschillende elementen binnen deze huisstijl. 

Uw logo en huisstijl door Freelancers4U laten maken?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie of een offerte aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Hoe verloopt het huisstijl ontwerp process