SEO optimalisatie

Beter vindbaar worden met uw website?

SEO teksten

SEO

Het schrijven van website teksten is een vak apart. Wij hebben de journalistieke en online expertise in huis om de teksten van je website geschikt te maken voor een beeldscherm, en bovenal, voor Google. Je website ziet er niet alleen goed uit, de inhoud is ook in orde!

Search Engine Optimization

Door je SEO teksten door ons te laten schrijven wordt je website beter geïndexeerd door Google. Dat is belangrijk, omdat je website hoger komt in de zoekresultaten van Google. Uiteindelijk levert je dat meer bezoekers op. Al die bezoekers zijn jouw potentiële klanten!

Wij houden rekening met…

Onze expertise

Indien u graag beter gevonden wilt worden door middel van organische vindbaarheid(SEO) vragen wij onze klanten eerst waar zij op gevonden willen worden. Vervolgens kijken we hoe de huidige website presteert en waar u beter op zou kunnen scoren (bij een nieuwe website richten we ons direct op de voor de klant belangrijkste keywords). Vervolgens wordt er een voorstel gemaakt.
Doorgaans kunnen wij met ongeveer 1 á 2 uur per week aan externe SEO (linkbuilding) onze klanten significant beter vindbaar maken.

Tarieven

Wij werken met vaste tarieven voor al je teksten. Afhankelijk van de lengte kost een tekst je niet meer dan 8 tot 10 cent per woord. dit uiteraard met een minimale afname van 500 woorden. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!
Maar je kan ook voor een abbonement kiezen


Onze trajecten lopen minimaal 12 maanden vanaf 6 uur per maand. Het basispakket is dan € 480,- per maand (uurtarief € 80,-). + eenmalig ongeveer € 300,- (afhankelijk van de omvang van de campagne) om de huidige website goed in te richten, teksten te schrijven voor de landingspagina en de landingspagina goed in te richten op de keywords.

Samenwerken?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen je site van A tot Z regelen maar bijvoorbeeld ook de teksten van je huidige website herschrijven.


Hoe gaan wij te werk bij zoekmachineoptimalisatie:

Hoe, waar en wat?

Wij richten ons dan ongeveer op vier keywords op een landingspagina (één primair keyword en drie secundaire keywords). Eventueel richten we direct twee of meerdere landingspagina’s in indien de keywords niet met elkaar overeen komen. Zodra deze pagina‘s goed scoren op de benodigde keywords, richten we de volgende pagina’s in.

Indien de website alleen lokaal gevonden dient te worden, kan in overeenstemming ook voor een lager budget geoptimaliseerd worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en een gratis voorstel opvragen voor uw organisatie? Neem direct contact met ons op.

Hoe gaan wij te werk bij het adverteren in Google Adwords:
Indien u uw huidige campagne wilt uitbesteden of een nieuwe advertentiecampagne wilt laten opzetten voor een expert, dan helpen we u graag verder. Wij starten met een goede kop koffie om de mogelijkheden met u door te nemen. Voor onze SEA campagnes werken wij samen met een expert op dit gebied, zodat zij u maximaal kunnen ondersteunen bij het uitzetten van de juiste campagne.

Meer weten over de mogelijkheden? Of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.