Webdesign

Steeds meer organisaties uit Rotterdam willen een professioneel webdesign. Het feit dat u op deze pagina terecht bent gekomen, zegt dat u een professioneel webdesign bureau hiervoor in wilt schakelen. Toch is het succes van een professionele website afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt u bij freelancers4U al direct voor een keuze gezet: wilt u een webdesign met een ‘mooi’ design of gaat u voor een conversiegericht design? Ons webdesign bureau uit Rotterdam heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in dit laatste. Een conversiegericht webdesign levert namelijk meer aanvragen, klanten, aankopen en bestellingen op. Dit is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait. Samen met u gaan we zorgen dat ook uw webdesign hierover gaat beschikken. Meer weten? Neem contact op met ons bureau uit Rotterdam om de mogelijkheden te bespreken!

freelancers4U verzorgt niet alleen de webdesign voor organisaties uit Rotterdam, maar ook voor bedrijven uit Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse, en Dordrecht.

Zo werken wij
Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Wat wij belangrijk vinden
Zelf beheren

Iedere website van Freelancers4U is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. Freelancers4U zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

454072-anti-virus-protection-secure-security-web-1-300x300
Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Professioneel webdesign laten maken in Rotterdam

Voor uw webdesign in Rotterdam heeft u ongetwijfeld veel ideeën. Zo wilt u bijvoorbeeld een webshop opzetten die naar uw wensen is gebouwd. Uw website is een verlengstuk van uw huidige offline business. Om deze reden is het design van cruciaal belang om de commerciële doelstellingen van uw website te behalen. Ons bureau begrijpt dat een website geen doel op zich is. Een website is een middel om de vooraf opgestelde doelen te behalen. Wij vertalen uw doelen moeiteloos naar uw gewenste website.

Wanneer onze specialisten op het gebied van webdesign in Rotterdam werken aan uw design doen wij dit met het gehele team en het gehele bedrijf: programmeurs, conversie optimalisatie professionals, marketing specialisten en natuurlijk de webdesigner. Uw nieuwe design moet er namelijk niet alleen mooi uit zien. Uw website moet resultaat opleveren. De doelgroep zal – eenmaal aangekomen op uw website – moeten worden omgezet in klanten. Dit is exact waar ons webbureau de nadruk op legt. Wij maken websites voor bedrijven door heel Nederland – dus ook voor uw webdesign in Rotterdam.

Waarom Freelancers4U inschakelen voor uw webdesign in Rotterdam?

Er zijn een aantal redenen waarom u uw webdesign in Rotterdam moet uitbesteden aan ons team van webdesigners. Allereerst hebben wij diverse WordPress specialisten in dienst. In de regel wordt uw website gebouwd vanuit dit CMS. WordPress is altijd up-to-date en komt elk jaar met meerdere updates. Met 1 klik op de knop worden deze geïnstalleerd. Daarnaast is er een groot aanbod van extra functionaliteiten aan de hand van gratis en premium plug-ins. Dit zijn er meer dan 25.000. Bovendien is WordPress eenvoudig responsive te maken. Zo is uw website op alle soorten schermen optimaal te gebruiken. De technologie achter dit programma is geheel afgestemd op zoekmachine optimalisatie. Websites die in dit systeem zijn gebouwd lenen zich hierdoor bij uitstek voor goede marketing. Ander voordeel is de kostenbesparing. Er worden een hoop kosten bespaard met dit programma; er hoeven geen dure licentiekosten te worden aangeschaft.

Bij de ontwikkeling door een webdesigner staan Usability en maatwerk centraal. Uw wensen vertalen in een gebruiksvriendelijke website waarop u leads kunt genereren. De ontwikkelaars en ontwerpers van de websites zijn experts op het gebied van design. Daarnaast leveren wij enkel hoge kwaliteit, dit heeft geleid tot een ruim portfolio van tevreden klanten, welke u direct in kunt zien. In totaal hebben wij al honderden websites ontwikkeld. Onze organisatie is gericht op het leveren van hoogwaarde service. Wij denken altijd mee met onze klanten, zijn flexibel en kunnen u snel van dienst zijn. Kunt u zich vinden in deze voordelen? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden voor uw webdesign in Rotterdam te bespreken.

Web
basis €499,99

 • Responsive design
 • CMS WordPress
 • Snelle laadtijd
 • WordPress cursus 1 uur
 • 3 Concepten
 • Social Media Intergratie
 • Slider voor de homepagina

Web
Premium €699,99

 • Responsive design
 • CMS WordPress
 • Snelle laadtijd + Google PageSpeed
 • WordPress cursus 2 uur
 • 3 concepten + 2 testfases
 • Social Media Intergratie
 • Intergratie slider & popups

web
webshop €999,99

 • Responsive design
 • CMS WordPress
 • Snelle laadtijd + Google PageSpeed
 • Webshop cursus 2 uur
 • 4 Concepten
 • Social Media Intergratie
 • Webwinkel functionaliteiten

We transformeren jouw visuele idee in een creatief ontwerp

What u see is what u get

 

Geef uw ideeén uit handen

Wij realiseren uw ideeén/wensen

Zo snel als het bij ons binnenkomt, zo snel dat het richting uw kant opvliegt

Dan is de dag aangebroken, de (re)opening van uw nieuwe website

Projecten
klanten
Active Installs